Ákos sok arca – karanténnapló nem akárhogyan

akos-kep

Teltházas koncertvideó, két személyes karantén-koncert, Krúdy-novella felolvasás… – három videó, három műfaj. Eddig is lehetett tudni a Kossuth-díjas dalszerző énekesünkről, Ákosról, hogy több műfajban is ott van a szeren, ám ezt ismét bebizonyítja a két hete indított YouTube-os vlogjában, melyet a kényszerű karantén miatt hozott létre. Ákos rajongóknak kötelező, ám azoknak is szívesen ajánljuk, akik örömmel néznének egy színvonalas kulturális magazint. Jó hír, hogy a három epizód megtekintése után nem kell elkezdeni énekelni “Valami véget ért…”, hiszen Ákos ígérete szerint minden héten újabb és újabb részekkel gazdagítja videónaplóját, egy új film tehát erre a hétre is várható. Az eddigi három rész itt nézhető meg. 

Ez is érdekelheti:

, ,

Drónvideó: felújítják az Egri Bazilikát

Különleges felvételek engednek szokatlan bepillantást az épület rekonstrukciójának folyamatába.
, , ,

Mérföldkőhöz érkezett a Liget Budapest Projekt

Különleges, a tájékozódást is segítő műalkotások kerültek a parkoló falára.
,

Az Aris Vonósnégyes estjével indul a Rising Stars Digital online sorozat

Az Aris Vonósnégyes estjével kezdődik kedden a Rising Stars Digital című online sorozat, amelynek vasárnapig tartó koncertjei a Müpa Facebook-oldalán követhetők
, ,

Elindult a Pécsi Tudományegyetem online fesztiválja

Népszerű művészek bevonásával és csaknem kétszáz színes programmal várja a közönséget hétfőtől a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE!
,

Pilinszky 100

Idén lenne százéves Pilinszky János, az évforduló alkalmából egész éven át tartó programsorozatot szervez a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) és Juhász Anna irodalmár.
,

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"