Ákos sok arca – karanténnapló nem akárhogyan

akos-kep

Teltházas koncertvideó, két személyes karantén-koncert, Krúdy-novella felolvasás… – három videó, három műfaj. Eddig is lehetett tudni a Kossuth-díjas dalszerző énekesünkről, Ákosról, hogy több műfajban is ott van a szeren, ám ezt ismét bebizonyítja a két hete indított YouTube-os vlogjában, melyet a kényszerű karantén miatt hozott létre. Ákos rajongóknak kötelező, ám azoknak is szívesen ajánljuk, akik örömmel néznének egy színvonalas kulturális magazint. Jó hír, hogy a három epizód megtekintése után nem kell elkezdeni énekelni “Valami véget ért…”, hiszen Ákos ígérete szerint minden héten újabb és újabb részekkel gazdagítja videónaplóját, egy új film tehát erre a hétre is várható. Az eddigi három rész itt nézhető meg. 

Ez is érdekelheti:

szervas
, ,

Ehető zacskókkal védik a szarvasokat

Szikaszarvasokat védenek meg a hulladékok elfogyasztásától.
Dubaji világrekord szökőkútDUBAITOURISM.AE
, , ,

Mostantól ez a világ legnagyobb szökőkútja

A Guinness Rekordok Könyve szerint a dubaji Pálma Szökőkút hivatalosan is a világ legnagyobb vízi látványossága. Videó
A Hold napsütötte részén talált vizet a NASAFotó: NASA
, ,

A Hold napsütötte részén talált vizet a NASA

Újabb ingatlanmutyi jelei mutatkoznak: a Barátság Parkra tenné rá a kezét a baloldal! Sóstó után itt a folytatás.
,

Kiállítással és online programokkal ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a pécsi Tudásközpont

Online kerekasztal-beszélgetéssel, kvízjátékkal és kiállítással ünneplik a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont épületének tízéves fennállását.
,

Az év hala címért versenyez az angolna, a fürge cselle és a jászkeszeg

Az angolna (Anguilla anguilla), a fürge cselle (Phoxinus phoxinus) és a jászkeszeg (Leuciscus idus) verseng a 2021-es év hala címért, amelynek odaítéléséről a Magyar Haltani Társaság honlapján szavazhatnak az érdeklődők.
,

A két világháború közti Magyarországot bemutató kiállítás nyílt Veszprémben

 A két világháború közti Magyarországot mutatja be a Magyar Világ 1938-1940 című, hétfőn megnyílt tárlat Veszprémben, a Laczkó Dezső Múzeumban.
,

Novemberben Desiré fesztivál Szabadkán

Life, azaz Élet címmel szervezik meg idén november 22. és 30. között a Desiré Central Station kortárs nemzetközi színházi fesztivált Szabadkán.
,

Képzőművészeti katalógus, technikai újdonságokkal

A Munkácsy-tárlat festményei mellett még számos egyéb izgalmas információkat is tartalmaz a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum új katalógusa.