Janka néni ismét képernyőn! Erre inni kell…

Csaladvarazs_Janka_neni

Janka néni ismét képernyőn! Erre inni kell… 

Az egykori Szomszédok sorozatnak kétségkívül legnépszerűbb szereplője a neten Janka néni, akit a 80-as évek teleregényében Pásztor Erzsi Kossuth-díjas színésznőnk személyesített meg. Webes népszerűsége, Janka iszákossága miatt döntött és dönt még manapság is csúcsokat, az egyik leginkább használt mém birtokosa. Mi is publikáltunk egyet a napokban, ami ugyancsak népszerűvé vált a világhálón, ez ITT, a facebook oldalunkon nézhető meg.

Vajon hogy él manapság a színésznő? És mit mond napjainkban Janka-nénisen? A Családvarázs sorozat készítői erre is rábírták Pásztor Erszi színésznőt, amikor nemrégiben meglátogatták a színésznőt. A teljes videó itt nézhető meg. Jó szórakozást! 

Ez is érdekelheti:

,

Mészöly 100

Pontosan 100 éve, 1921. január 19-én született Mészöly Miklós Kossuth-díjas író. Az évforduló kapcsán Bazsányi Sándor esztétával Károlyi Csaba kritikus beszélgetett.
, , ,

2021, a kulturális fejlesztések éve

Színházak, múzeumok, kiállítóterek és templomok is megújulnak idén.
,

Online tartja az NKA a hagyományos könnyűzenei ünnepségét a Magyar Kultúra Napján

Az NKA Hangfoglaló Program és a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda ingyenes Facebook eseményre hív mindenkit a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezendő immár hagyományos könnyűzenei ünnepségre.
,

Térképen a ’90-es évek kultikus szórakozóhelyei

Ha a ’90-es években voltál fiatal Budapesten akkor ezt a térképet ne hagyd ki!
,

A világ 10 legjobban várt épülete között a Magyar Zene Háza

A Liget Budapest Projekt részeként épülő Magyar Zene Háza az egykori Hungexpo épület helyén létesül. A kultúrpalotát a Magyar Építő Zrt. kivitelezi Sou Fujimoto japán sztárépítész és magyar partnere, az M-Teampannon Kft. tervei alapján.
,

Árvereznek egy Radiohead kazettát, amit még az együttes tagjai a gimnazista évei alatt vettek fel

Árverezésre bocsátják január végén azt a demókazettát, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként vettek fel a később világhírűvé vált Radiohead brit rockegyüttes tagjai.
, ,

A Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje Indiában

A Filmproducerek Nemzetközi Szövetsége által A-kategóriásként elismert indiai filmfesztivált a járvány miatt a szokásos novemberi időpont helyett január 16. és 24. között rendezik meg.
,

Online iparművészeti kiállítás nyílt

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. és a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Iparművészeti Tagozatának nyílt iparművészet online kiállítása.