Maradj Otthon Fesztivál – az év egyik legkirályabb összefogása

Ma indult útjára egy fantasztikus kezdeményezés, melyhez a legnagyobb hazai feszttiválok szervezői, illetve a legmenőbb koncerthelyek is csatlakoztak. A “Maradj Otthon Fesztivál” célja, hogy az előadóművészek segÍtségével felhívják az emberek figyelmét arra, hogy maradjanak otthon, de mindeközben a csatlakozó előadóművészek virtuális közönségtalálkozókkal, házi koncertekkel és egyéb online alkalmakkal próbálják színesebbé tenni ezt a mindenki számára nehéz időszakot. Elsőként Ruzsa Magdi jelentkezett Máté Péter egyik legszebb dalával. Csak egy ének, egy gitár és egy kamera – írta Magdi posztjában. Csodálatos felvétel született.

maradj_otthon_fesztival

Ez is érdekelheti:

, ,

Elindult a Pécsi Tudományegyetem online fesztiválja

Népszerű művészek bevonásával és csaknem kétszáz színes programmal várja a közönséget hétfőtől a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE!
,

Pilinszky 100

Idén lenne százéves Pilinszky János, az évforduló alkalmából egész éven át tartó programsorozatot szervez a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) és Juhász Anna irodalmár.
,

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"
, , , ,

Megnyitott az Óbudai Danubia Zenekar online koncertterme

Különleges koncerttermet és zenei videómegosztó portált mutatott be a népszerű szimfonikus zenekar, az új oldal használata öt hónapig ingyenes!
,

Mészöly 100

Pontosan 100 éve, 1921. január 19-én született Mészöly Miklós Kossuth-díjas író. Az évforduló kapcsán Bazsányi Sándor esztétával Károlyi Csaba kritikus beszélgetett.