Minden lehetséges: borkóstoló online, élőben

Minden lehetséges: borkóstoló online, élőben

Az egyik legismertebb hazai borkereskedés csütörtök esténként online borrandikat szervez ismert hazai borászokkal, akik változatos tételsorokat kóstolnak élőben.

A #maradjotthon keserű-kényszerű megismerése előtt elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a borkóstoló az online térbe költözzön. A DiVino jóvoltából csütörtök esténként neves borászok kóstolnak gondosan válogatott tételsorokat és mesélnek izgalmas-érdekes sztorikat a borról, a szőlőről.

Ha kíváncsi vagy, milyen, amikor a bor virtuálisan hoz össze embereket, csatlakozz a Facebook Live-hoz csütörtökön. Április 2-án Kamocsay Ákos (Mór) és Rókusfalvy Palkó (Etyek) várja egy különleges válogatás mellett a borkedvelőket. Természetesen egymás borait is kóstolják, illetve kérdezni is lehet a borászoktól. Ez már a harmadik online borrandi lesz, érdemes visszanézni a sorozat korábbi részeit is.

Ez is érdekelheti:

, ,

Drónvideó: felújítják az Egri Bazilikát

Különleges felvételek engednek szokatlan bepillantást az épület rekonstrukciójának folyamatába.
, , ,

Mérföldkőhöz érkezett a Liget Budapest Projekt

Különleges, a tájékozódást is segítő műalkotások kerültek a parkoló falára.
,

Az Aris Vonósnégyes estjével indul a Rising Stars Digital online sorozat

Az Aris Vonósnégyes estjével kezdődik kedden a Rising Stars Digital című online sorozat, amelynek vasárnapig tartó koncertjei a Müpa Facebook-oldalán követhetők
, ,

Elindult a Pécsi Tudományegyetem online fesztiválja

Népszerű művészek bevonásával és csaknem kétszáz színes programmal várja a közönséget hétfőtől a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE!
,

Pilinszky 100

Idén lenne százéves Pilinszky János, az évforduló alkalmából egész éven át tartó programsorozatot szervez a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) és Juhász Anna irodalmár.
,

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"

A magyar kultúra napjának alkalmából 10 alkotóval ismerkedhetünk meg, akik "meghódították a világot"