Várkert Bazár: kertmozi és várséták

Várkert Bazár: kertmozi és várséták

Újra várja a látogatókat a Várkert Bazár, többek között kertmozis vetítésekkel, zenés produkciókkal, koncertekkel, irodalmi estekkel és tematikus sétákkal.

„A Várkert Bazár legújabb programsorozatával, a VárKERT Mozi sorozattal indítja a nyarat, amely során a közelmúlt legjobb magyar alkotásait tekinthetik meg a filmkedvelők. Emellett Budai Várséták néven különböző tematikájú túrákon vehetnek részt az érdeklődők az elkövetkezendő két hónapban, többek között az új Hauszmann Paripái címet viselő sétán, amelyen a résztvevők megtekinthetik a Nemzeti Hauszmann Program keretében újjáépült Lovardát is. Július 2. és augusztus 27. között pedig a Zenélő Budapest fesztivál keretein belül ingyenesen látogatható koncerteknek is helyt ad a gyönyörű panorámával rendelkező budai Vár.” – írja a deszkavizio.hu

Ez is érdekelheti:

, ,

Szerezzünk örömet az orvosoknak, megérdemlik!

A Zenei Alkotóműhely szervezésében készült el a dal.
, ,

Magyarországon egyedülálló leletet találtak Zalában

Mintegy ezerkétszáz éves, Karoling kori kard került elő decemberben a Zala megyei Murakeresztúr határában.
, ,

Drónvideó: felújítják az Egri Bazilikát

Különleges felvételek engednek szokatlan bepillantást az épület rekonstrukciójának folyamatába.
, , ,

Mérföldkőhöz érkezett a Liget Budapest Projekt

Különleges, a tájékozódást is segítő műalkotások kerültek a parkoló falára.
,

Az Aris Vonósnégyes estjével indul a Rising Stars Digital online sorozat

Az Aris Vonósnégyes estjével kezdődik kedden a Rising Stars Digital című online sorozat, amelynek vasárnapig tartó koncertjei a Müpa Facebook-oldalán követhetők
, ,

Elindult a Pécsi Tudományegyetem online fesztiválja

Népszerű művészek bevonásával és csaknem kétszáz színes programmal várja a közönséget hétfőtől a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE!
,

Pilinszky 100

Idén lenne százéves Pilinszky János, az évforduló alkalmából egész éven át tartó programsorozatot szervez a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) és Juhász Anna irodalmár.