75 éves lenne Bob Marley, most életrajzi film készül róla

1981-ben hunyt el Bob Marley, aki többek között a „Could You Be Loved”, „One Love” vagy például az „Is This Love” című slágereknek köszönhetően az egész világon népszerűvé tette a reggae műfajt, és végül egy igazi ikonná vált, akinek a mai napig imádják a zenéit.

Most remek hírt kaptak a rajongók, ugyanis hamarosan végre megismerhetjük a híresség nem hétköznapi életét a nagyvásznon is -írja a promotions.hu. Bob Marley életrajzi filmje, ráadásul a család támogatásával készül, hogy mindenki lássa, milyen ember is volt valójában az énekes. Már a rendezőt is megtalálták a várva várt projekthez Reinaldo Marcus Green személyében, akinek idén mutatják be az Oscar-várományos King Richard című alkotását, amiben Will Smith alakítja Venus és Serena Williams édesapját. Reinaldo Marcus Green még nem túl tapasztalt, de úgy látszik, hogy a King Richard már a bemutatója előtt annyira pozitív visszhangot generált Hollywoodban, hogy emiatt rá bízták minden idők egyik legismertebb zenészének élettörténetét, szóval valamit biztosan tud.

Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor jön a film, illetve kit láthatunk majd Bob Marley szerepében – de könnyen lehet, hogy ez is akkora siker lesz, mint a Bohém rapszódia.