Ákos sok arca – karanténnapló nem akárhogyan

akos-kep

Teltházas koncertvideó, két személyes karantén-koncert, Krúdy-novella felolvasás… – három videó, három műfaj. Eddig is lehetett tudni a Kossuth-díjas dalszerző énekesünkről, Ákosról, hogy több műfajban is ott van a szeren, ám ezt ismét bebizonyítja a két hete indított YouTube-os vlogjában, melyet a kényszerű karantén miatt hozott létre. Ákos rajongóknak kötelező, ám azoknak is szívesen ajánljuk, akik örömmel néznének egy színvonalas kulturális magazint. Jó hír, hogy a három epizód megtekintése után nem kell elkezdeni énekelni „Valami véget ért…”, hiszen Ákos ígérete szerint minden héten újabb és újabb részekkel gazdagítja videónaplóját, egy új film tehát erre a hétre is várható. Az eddigi három rész itt nézhető meg. 

Ez is érdekelheti:

,

Július elején mindenkit vár a villányi Rozé Fesztivál

Július 9-én és 10-én rendezik meg - immár tizedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.
, ,

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án! Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Örökség Intézete az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot.
, , ,

Megnyílt a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban

A szerzetesrend múltjáról, jelenéről és távlatairól ad áttekintést a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.
, ,

Rekordot döntött a magyarországi könyvkiadás 2020-ban

Tavaly jelent meg a legtöbb könyv Magyarországon 2010 óta - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből.
, , ,

Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.
, , , ,

Elkezdődött a kisvárdai vár fejlesztése

A több mint 2,2 milliárd forint összértékű beruházás időkapszuláját június 3-án tették le a felső-szabolcsi kisvárosban.
, ,

Nyáron is nyitva lesz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Idén nem tart nyári szünetet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a tagkönyvtárak július 5-től szeptember 5-ig érvényes nyári nyitvatartásáról a bibliotéka honlapján lehet tájékozódni.