Autózz elefántok és zsiráfok között

Megnyitott Magyarország első autós szafariparkja. A belépés regisztrációköteles, a szabad időpontokat online foglalhatjuk le.

A Pest megyei Szadán nyílt meg hazánk első szafariparkja. A Magyar Nemzeti Cirkusz létesítménye a kijárási korlátozás Pest megyére is vonatkozó megszűnését követően látogatható május 20-tól.

Magyarország két legnagyobb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz közel 100 állatával jelenleg téli szállásán, egy 5 hektáros területen állomásozik Szadán. A gyönyörű környezet és az egzotikus állatpark páratlan lehetőséget nyújt a biztonságos szabadtéri élményre – írták közleményükben.

A park területére kizárólag nem nyitott tetejű személyautóval hajthatunk be, ahol közelről csodálhatjuk meg a zsiráfokat, elefántokat, tevéket, lovakat, szamarakat és a család legkülönlegesebb tagjait, a zebmárokat.

Kiruccanásunkkal egyúttal segítséget is nyújthatunk a bevétel nélkül maradt társulat részére, hiszen hatalmas költségeket jelent a két társulat közel 100 állatának eltartása.

Előzetes online regisztráció kötelező itt!

Részletes információkat itt találtok!