Digitális bölcsi – óriási segítség!

digi-bolcsi-01

Nagyon sok kisgyermekes szülőnek okozhat nehézséget, hogy minőségi időt töltsön a gyermekeivel a négy fal között. A munka és a háztartás mellett kemény dió a kisebb gyermekek napi fejlesztése. Nekik nyújthat segítséget a Digi Bölcsi, ami interaktív, zenés és mozgásos programokkal próbálja lekötni a gyerekeket.
A honlapjukon megtalálhatók a korábbi hét videói, amelyek visszanézhetők, valamint az aktuális heti programok is napi bontásban. A nap folyamán a Facebook oldalukon lehet követni élőben, és együtt csinálni a fejlesztő foglalkozásokat, valamint a közösségi oldalukon az aktuális témákban tapasztalatot tudnak cserélni a kisgyermekes szülők.
A programok minden hétköznap reggel 8 órakor indulnak, és egészen délután 5 óráig tartanak a különböző foglalkozások. A munkát gyermeknevelők, drámapedagógusok, és az „alvásidőszakban” mesét mondó nagymamák és nagypapák is segítik. A szakemberek egy napot az óvodai napokhoz hasonlatosan építették fel, amelyben vizuális, zenei és mozgásos programok is helyet kaptak.
Részletek itt!