Fontos támogatásra jelentkezhetnek a rangos külföldi egyetemekre készülő magyar diákok

A Nemzeti Tehetség Központ Stipendium Peregrinum nevű ösztöndíjának A-komponense azokat a magyar diákokat segíti, akik rangos külföldi egyetemekre felvételiznek. Most azonban meghirdették a B-komponenst is, egy vadonatúj ösztöndíjat, amely a továbbiakban, a külföldi tanulmányokban támogatja őket.

Azok a 17-23 év közötti magyar fiatalok, akiknek sikerült a világ legrangosabb egyetemeinek egyikére felvételt nyerni, június 16-áig jelentkezhetnek, és elnyerhetik akár az egész éves kinttartózkodásuk összegét is!

További infók: https://www.nemzetitehetsegkozpont.hu/stipendium-peregrinum

Stipendium Peregrinum – B-komponens! – egy vadonatúj ösztöndíj a kiemelkedő eredményeket elérő tehetségek számára! A most meghirdetett támogatás azokat a diákokat kívánja segíteni, akiknek sikerült az, ami csak nagyon keveseknek: a világ legrangosabb egyetemeinek egyikére felvételt nyerni! Ez olyan teljesítmény, amely megérdemli a kiemelkedő támogatást is. Jelentkezz június 16-áig és elnyerheted akár az egész éves kinttartózkodásod összegét is! https://www.nemzetitehetsegkozpont.hu/stipendium-peregrinum#nemzetitehetsegprogram #nemzetitehetsegkozpont #ösztöndíj #támogatás #stipendiumperegrinum #egyetem

Közzétette: Nemzeti Tehetség Program – 1823 – 2020. június 5., péntek