Gyerekeknek szóló streaming platform indul

Március 13-án a Holdvilág Kamaraszínház Holle anyó című előadásával debütál a legújabb magyar előadóművészeti streaming platform.

Az Üveghegy Produkció célja, hogy változatos kulturális tartalmat juttasson el a kisebb és nagyobb gyerekek és családjaik otthonába. Az online platform egyrészről lehetőséget teremt a színházi- és bábelőadások, koncertek, interjúk rögzített felvételeken keresztüli megtekintésére, másrészről esetenként ezek élő közvetítéseken keresztül is követhetőek lesznek.

Az Üveghegy.hu egy komplex, változatos kulturális tartalmakat kínáló weboldal, melyet Bőhm Dániel és Bőhm-Siska Mariann, egy háromgyerekes házaspár, illetve két családi barát közösen hozott létre abból a célból, hogy közel hozzon a gyermekekhez, fiatalokhoz olyan művészeti alkotásokat, amelyek mindamellett, hogy pozitív hatással lehetnek lelki és szellemi fejlődésükre, szórakoztató program-alternatívaként is szolgálnak.

Az Üveghegy Produkció jövőbeli céljai között szerepel, hogy minden korosztály képviselői megtalálhassa a számára kedves, inspiráló alkotásokat, melyeket apró kincsekként hordozhatnak zsebükben, bármerre is járjanak a nagyvilágban.

Ez is érdekelheti:

, ,

Rekordot döntött a magyarországi könyvkiadás 2020-ban

Tavaly jelent meg a legtöbb könyv Magyarországon 2010 óta - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből.
, , ,

Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.
, , , ,

Elkezdődött a kisvárdai vár fejlesztése

A több mint 2,2 milliárd forint összértékű beruházás időkapszuláját június 3-án tették le a felső-szabolcsi kisvárosban.
, ,

Nyáron is nyitva lesz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Idén nem tart nyári szünetet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a tagkönyvtárak július 5-től szeptember 5-ig érvényes nyári nyitvatartásáról a bibliotéka honlapján lehet tájékozódni.
,

Köztéri kiállítás nyílik a Kárpát-medence arcairól

Harmincöt, véletlenszerűen kiválasztott belhoni és külhoni magyar látható azokon a plakátokon, amelyek szombattól a Minden magyar számít! köztéri kiállításon lesznek láthatók Budapesten
,

Hétvégén újra koncert a Budapest Parkban nagyszínpadán

Hosszú kihagyás után hétvégén újra koncert lesz a nagyszínpadon a Budapest Parkban, amely május utolsó hétvégéjén nyitotta meg ismét kapuit.
, , ,

Átadták az ország első illatmúzeumát Pannonhalmán

A kiállítás az ezeréves bencés szerzetesi gyógynövénykultúrába enged betekintést.
, , , ,

Felújították a fertődi Esterházy-kastély Rózsaházát

Több mint százmillió forintból újították fel a fertődi Esterházy-kastély Rózsaházát.