Hazai artistadinasztiák a Fővárosi Nagycirkusz új online műsorán

Artisták, illúzionisták, zsonglőrök és minden, amit a cirkuszi közönség szeret az benne van az új, Dinasztiák című műsorukban.

A 131 éves múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz új épületének 50. évfordulóját egyedülálló programokkal ünnepli az intézmény. A különleges évforduló jegyében mutatják be a cirkusz új, tavaszi műsorát, a Dinasztiák című produkciót, amely a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. – írja az Index.
A február közepétől április 18-ig tartó, háromhetente változó műsor keretein belül több mint 70 kiváló hazai artista díjnyertes produkcióit láthatja a közönség. Az új műsorban fellép többek között a Porond Ifjú Csillaga-díjas, Guinness-rekorder Richter Kevin és csoportja új deszkaszámával, Váradi Éva lábzsonglőr és a Weiss Jr. csoport fliegende produkciójával. Nagy Ferenc és Németh Zsófia duplakarikával lép fel, a Duo Fossett, Marton Lenke és Szabó Lilla négyese pedig karusszelszámmal készül.
A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható, a levegő-, zsonglőr-, akrobata, gyorsöltöző, görkorcsolya-, handstand és illuzionista produkciók mellett a Donnert, a Richter és az Ádám cirkuszi dinasztiák tagjai közösen mutatnak be lovasakrobatikát. A Duo Richter kutyaszámmal, Cersosimo Adele és Franco Damian Olivera papagájszámmal jelentkezik. A műsor rendezői, a Silver Power tagjai emelőprodukcióval vesznek részt az előadásban. – fogalmaz az Index.

Jegyárak és jegyek itt!

Fotó: facebook.com/nagycirkusz