oleles_napja

Lassan lecseng a vírus, az óvintézkedések megmaradnak, de a karantént már feloldották, így ismét lehetőség van újra találkozni tágabb családunkkal, barátainkkal, de nem csak találkozhatunk velük, hanem végre jól meg is ölelgethetjük egymást!

Július 9-én és 10-én rendezik meg – immár tizedik alkalommal – a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.

Rengetegen látogatták meg az idei Muzéjt.

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án! Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Örökség Intézete az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot.

A szerzetesrend múltjáról, jelenéről és távlatairól ad áttekintést a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Tavaly jelent meg a legtöbb könyv Magyarországon 2010 óta – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből.

Múzeumi élmények élőben – Irány Tunézia!

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.

A több mint 2,2 milliárd forint összértékű beruházás időkapszuláját június 3-án tették le a felső-szabolcsi kisvárosban.

Idén nem tart nyári szünetet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a tagkönyvtárak július 5-től szeptember 5-ig érvényes nyári nyitvatartásáról a bibliotéka honlapján lehet tájékozódni.

Harmincöt, véletlenszerűen kiválasztott belhoni és külhoni magyar látható azokon a plakátokon, amelyek szombattól a Minden magyar számít! köztéri kiállításon lesznek láthatók Budapesten