Indult az e-Trafó

Startolt a Trafó online programsorozata, ahol virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások is várják az érdeklődőket.

Elindul a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata, amely minden hétköznapra kínál a digitális platformokon elérhető programot. – írja a kisalfold.hu.
Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások és egyéb programok várják az érdeklődőket.
A Nyitott Műterem programban, amely a Trafó Galéria online műteremlátogatás-sorozata csütörtökönként 21 órától várják az érdeklődőket. Péntek esténként az e-Trafó Néző sorozatban –, amely az egyetlen jegyköteles program – kifejezetten online médiumra létrehozott vagy ilyen formában átalakított előadásokat mutatnak be. November 30-án kezdődnek a hétfő esti online táncórák a Műhely Alapítvány szervezésében. Az órákat Grecsó Zoltán, Keresztes Patrik, Bakó Gábor és Békési-Szombati Anett táncos-koreográfusok tartják felváltva. A december 1-jén kezdődő Fülbevaló programsorozat zenei és audiovizuális élményt kínál majd. Szerda esténként a TudásTrambulin online Különórát követhetik az érdeklődők december 2-ától. A sorozatban a 20. századi tánc-, színház-, zene-, performansz- és képzőművészet történetéről hallhatók előadások Kricsfalusi Beatrix irodalom- és színháztörténész, Molnár Szabolcs zenetörténész és Rényi András művészettörténész közreműködésével.
Az e-Trafó első, „kísérleti adása” december 20-ig tart, majd a tervek szerint januárban folytatódik és újabb programtípusokkal bővül. – olvasható a kisalfold.hu-n

Program itt!