Maradj Otthon Fesztivál – az év egyik legkirályabb összefogása

Ma indult útjára egy fantasztikus kezdeményezés, melyhez a legnagyobb hazai feszttiválok szervezői, illetve a legmenőbb koncerthelyek is csatlakoztak. A “Maradj Otthon Fesztivál” célja, hogy az előadóművészek segÍtségével felhívják az emberek figyelmét arra, hogy maradjanak otthon, de mindeközben a csatlakozó előadóművészek virtuális közönségtalálkozókkal, házi koncertekkel és egyéb online alkalmakkal próbálják színesebbé tenni ezt a mindenki számára nehéz időszakot. Elsőként Ruzsa Magdi jelentkezett Máté Péter egyik legszebb dalával. Csak egy ének, egy gitár és egy kamera – írta Magdi posztjában. Csodálatos felvétel született.

maradj_otthon_fesztival

Ez is érdekelheti:

,

Megújul a szécsény-benczúrfalvai Benczúr-kúria

Megújul a Benczúr-kúria a Nógrád megyei Szécsényhez tartozó Benczúrfalván
, ,

Bartók Tavasz: Charlie, Bagossy Brothers, Aurevoir. is lesz

Charlie, a Bagossy Brothers és az Aurevoir. ingyenes online koncertje is szerepel az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek könnyűzenei kínálatában.
, , , ,

Változatos nyárindító programkínálatot nyújtanak a nemzeti parkok

Romantikus csillagles, baráti kerekezés, kalandos vízitúra, orchideakeresés, vagy madárhangverseny - ilyen változatos kínálattal várja az érdeklődőket Magyarország tíz nemzeti parkja.
,

Meghosszabbítja országos fotópályázatát a Budakeszi Vadaspark

Két kategóriában és négy témakörben elkészült fotókat május 30-ig lehet beküldeni
,

Több mint 700 program a Közösségek Hetén

Több mint 700 szabadtéri és online program várja az érdeklődőket a Közösségek Hete országos rendezvénysorozaton a héten.
,

Lehoczky Zsuzsa a Nemzet Színésze

Új tagot választottak a Nemzet Színésze cím birtokosai. A Törőcsik Mari halálával megüresedett helyre Lehoczky Zsuzsát választotta a jelenlegi tizenegy tag.
,

A vasúthoz és a HÉV-hez kapcsoló alkotói pályázatot hirdettek

A Vasút Európai éve alkalmából a vasút világa - "sínes álmok" címmel indul az alkotói pályázat.
, , ,

Szerdáig lehet szavazni a kiselefánt nevére

Látogatói segítségét kéri ezúttal is a Fővárosi állat és Növénykert, hogy válasszák ki az áprilisban született kiselefánt nevét.