Megújítva nyílik meg ismét a hévízi mozi

Közösségi térként is használható megújult előtérrel és átalakított pénztári rendszerrel nyílik meg a hévízi Fontana Filmszínház, Magyarország leglátogatottabb egytermes mozija.

A mozi megújulva várja a vendégeket. Az épület fogadórésze jelentős változásokon ment át, a felújítások döntő részét az intézmény munkatársai végezték. Az előtérben közösségi teret alakítottak ki, ahol beszélgetésre, újságolvasásra nyílik lehetősége bárkinek. Ezen felül megújult a bútorzat, a lámpatestek egy része, valamint a kisterem ajtajára hang- és zajszigetelő került. – olvasható a heviz.hu-n.
Hetente csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap lesznek előadások, melyek 14 órakor indulnak, kétórás beosztással, tehát egy nap négy vetítés várja a közönséget. Természetesen gondoltak és ezentúl is gondolnak minden korosztályra a filmkínálatban, így már az indulásnál is indítanak családi filmmel, szórakoztató filmekkel. Továbbra is működik az online jegyfoglaló rendszer, így előre is lefoglalható a jegy, sőt az ülőhelyek kiválasztása is lehetséges ezen a rendszeren keresztül.
A moziba csak védettségi igazolvánnyal lehet bemenni, az előtérben a maszk viselése kötelező, egyéb korlátozások nincsenek. A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják a mozit. A plasztikkártya mellett természetesen a védettséget igazoló mobil applikáció is elfogadható a belépéskor. A termeket és az előteret folyamatosan fertőtlenítik, ehhez ózongenerátor is rendelkezésre áll. – írja a heviz.hu.

Fotó: facebook/ hevizonkormanyzat