Mentsd meg 2020-at egy szendviccsel!

A Budapest Bike Maffia egy egyedülálló akciót indít: 31 nap alatt, 31 ezer szendvicset és vitaminokat juttat el a nélkülözőkhöz, de ez a szám még nőhet, ha te is hozzájárulsz!

Magyarországon 2 millió ember él mélyszegénységben, köztük családok, gyerekek, idősek és hajléktalanok. A COVID-19 járványhelyzet még inkább megnehezítette az ő mindennapi élelemellátásukat. A Budapest Bike Maffia egy egyedülálló akcióval szeretné megmenteni az év utolsó hónapját, aminek keretén belül minden nap vállalja, hogy szendvicsvacsorát visz támogatottjainak. A 31 nap alatt 31 ezer szendvics garantáltan eljut a nélkülözőkhöz, de ez a szám december folyamán még további felajánlásokkal növelhető, ezáltal még több éhezőt juttatva legalább napi egyszer élelemhez. Kampányukhoz olyan hírességek csatlakoztak, mint például Mautner Zsófi, Hajós András, Kiss Ádám vagy Scherer Péter. amelynek részeként minden nap más-más híresség osztja meg egy videóban gondolatait és tapasztalatait az idei évhez kapcsolódóan.

Ha te is cselekednél valami jót decemberben, nem késő csatlakozni a kezdeményezéshez, amit az alábbi módon tehetsz meg: Támogasd az akciót szendvicsek és vitaminok árával online – www.bikemaffia.com/save2020 Vidd be a Budapest Bike Maffia konyhájára [Konnektor Inkubátorház 9. kerület Vágóhíd u. 31. – minden hétköznap 16.30-tól 18.30-ig] a bontatlan szendvics hozzávalóit vagy bontatlan vitamint!

Vegyél részt COVID-mentes körülmények között a szendvicskészítésben. Ennek menetéről az alábbi linken találsz pontosabb információkat.

Ha a fentiek közül egyikre sincsen lehetőséged, már az is nagy segítség, ha megosztod a kezdeményezést a közösségi médiafelületeiden.