Minden lehetséges: borkóstoló online, élőben

Minden lehetséges: borkóstoló online, élőben

Az egyik legismertebb hazai borkereskedés csütörtök esténként online borrandikat szervez ismert hazai borászokkal, akik változatos tételsorokat kóstolnak élőben.

A #maradjotthon keserű-kényszerű megismerése előtt elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a borkóstoló az online térbe költözzön. A DiVino jóvoltából csütörtök esténként neves borászok kóstolnak gondosan válogatott tételsorokat és mesélnek izgalmas-érdekes sztorikat a borról, a szőlőről.

Ha kíváncsi vagy, milyen, amikor a bor virtuálisan hoz össze embereket, csatlakozz a Facebook Live-hoz csütörtökön. Április 2-án Kamocsay Ákos (Mór) és Rókusfalvy Palkó (Etyek) várja egy különleges válogatás mellett a borkedvelőket. Természetesen egymás borait is kóstolják, illetve kérdezni is lehet a borászoktól. Ez már a harmadik online borrandi lesz, érdemes visszanézni a sorozat korábbi részeit is.

Ez is érdekelheti:

,

Július elején mindenkit vár a villányi Rozé Fesztivál

Július 9-én és 10-én rendezik meg - immár tizedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.
, ,

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án! Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Örökség Intézete az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot.
, , ,

Megnyílt a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban

A szerzetesrend múltjáról, jelenéről és távlatairól ad áttekintést a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.
, ,

Rekordot döntött a magyarországi könyvkiadás 2020-ban

Tavaly jelent meg a legtöbb könyv Magyarországon 2010 óta - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből.
, , ,

Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.
, , , ,

Elkezdődött a kisvárdai vár fejlesztése

A több mint 2,2 milliárd forint összértékű beruházás időkapszuláját június 3-án tették le a felső-szabolcsi kisvárosban.
, ,

Nyáron is nyitva lesz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Idén nem tart nyári szünetet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a tagkönyvtárak július 5-től szeptember 5-ig érvényes nyári nyitvatartásáról a bibliotéka honlapján lehet tájékozódni.