Nem döntötted még el, hogy mit csinálsz hétvégén? Akkor irány Szentendre!

Hétvégén tartják a XV. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvényt, ahol kedvedre válogathatsz zenei, irodalmi, színházi, gasztronómiai, valamint képző- és iparművészeti programok között.

Augusztus utolsó hétvégéjén – mint minden évben – Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva áll majd a látogatók előtt, és feltárul a város igazi arca. Az idei év különleges lesz! Különleges, mert jubileumi év: idén 15 éves lett a rendezvény. Különleges, mert a felkészülés, szervezés, illetve a rendezvény nem mindennapi kihívások elé állította a Szentendrei Kulturális Központot. A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva ebben az évében visszatér a kezdetekhez, ami kisebb, családias és inkább bensőséges hangulatú rendezvényt jelent, mely a kisebb méretű, kevesebb embert befogadó helyszíneken zenés, irodalmi, színházi, gasztronómiai, képző- és iparművészeti programokat kínál az érdeklődőknek.

A krízishelyzethez igazodva az idei évben nem lesz nagyszínpadi produkció a Dunakorzón. A MűvészetMalom pódiumszínpadán a kijárási korlátozás hónapjai alatt nagy sikerrel megvalósított Kultszerenád koncertsorozat szentendrei fellépői adnak műsort. A korábban sikerrel működő Gasztro utcában kevés, főként szentendrei kötődésű gasztronómiai kiállító lesz, ezzel segítve a helyi éttermeket, akik a gasztronómiai élményen túl kisebb zenei produkciókkal is szórakoztatják majd a látogatókat. A rendezvény műfaji sokszínűsége, bohém jellege és a népszerű, hagyományos programelemek megmaradnak.

Böngésszetek a bőséges kínálatok között, hiszen kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt fantasztikus programokat kínál az idei jubileumi, XV. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvény, amely ingyenes, de egyes Házak, udvarok, házigazdák program belépődíjas!

Részletek, programok itt!

Fotó: szentendreejjelnappalnyitva.hu/