Októberben indul az Örkény Stream

Egy hónap múlva élő online közvetítéseken is lehet nézni az Örkény Színház előadásait, ahol az évadban 10 bemutatót terveznek, félházra csökkentik a nézőszámot a kötelező maszkviselésen túl.

Az elmúlt időszakban az Örkény Színház kiépítette saját Stream-Stúdióját, és a tervek szerint októberben megkezdi előadásainak rendszeres, élő online közvetítését. A több kamerával, élőben közvetített előadásokat egy átlagos színházjegy áráért lehet majd megnézni.
– írj a fidelio. A nézők esetenként több kép közül választhatnak, chatelhetnek egymással, bizonyos előadások után pedig virtuális közönségtalálkozón is részt vehetnek majd. A szolgáltatás asztali- és táblagépen, mobileszközön és okostévén is elérhető lesz.

A színházban az előadásokon is biztonsági óvintézkedéseket vezetnek be, többek között félházban limitálják a nézőszámot, a nézőtér levegőjét minden nap ózonmentes germicid lámpákkal fertőtlenítik és hagyományos módon is fokozottan fertőtlenítenek minden felületet, érintésmentes testhőmérővel mérik az érkezők testhőmérsékletét, és beszerzési áron lehet maszkot is vásárolni majd a népszerű teátrumban.
További részletek itt!

Fotó: facebook.com/OrkenyIstvanSzinhaz