Online iparművészeti kiállítás nyílt

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. és a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Iparművészeti Tagozatának nyílt iparművészet online kiállítása.

A Napról Napra című kiállítás az iparművészet ötleti és technikai sokszínűségéről tanúskodik. A tárlaton a kortárs iparművészet jeles alkotóinak olyan magas színvonalú műveivel, műegyütteseivel találkozhatnak, mint a grafika-, textil- és ötvösalkotások. – olvasható weboldalunkon.

„A 2020-ban készült művek többsége a megbénult szituációt tükrözi. A tervezés, a fantázia, a kreativitás időszaka ez. Most bármit kitalálhatunk, kivitelezhetünk, módosíthatunk, nem sürget az idő. Az összemosódott napok egy hosszú alkotási folyamatot eredményezhetnek. Éljünk a karantén adta lehetőségekkel! Dolgozzunk azzal, amink van! Fejezzük be azt, amit már rég elkezdtünk, folytassuk a félbe maradt alkotásokat, inspirálódjunk a megélt eseményekből, félelmeinkből!” – foglalta össze Lencsés Ida Ferenczy-díjas kárpitművész, aki a kiállítás kurátora és az egyik kiállító művésze is.

A kiállítás február 14-ig tekinthető meg ezen az oldalon.