Online térbe költöztek a magyar divat- és dizájntermékek

Az online térben várja a hazai divat- és dizájntermékek iránt érdeklődő vásárlókat a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) Budapest Select Concept Store nevezetű webshopja.

A platform elindításával az ügynökség a világjárvány miatt megváltozott fogyasztói szokásokhoz igazodva és a hazai iparági szereplők által megfogalmazott igényekre reagálva online értékesítési lehetőséget kínál a magyar márkák számára. – írja a kultúra.hu.

Az MDDÜ a webshop létrehozásával átvállalja a márkák digitalizációs fejlesztési terheit, így enyhítve a pandémia kedvezőtlen hatásait. Az offline értékesítési lehetőséggel nem rendelkező márkák termékei felkerülnek a virtuális térbe. Az omnichannel értékesítési stratégia előmozdítja a digitális átalakulást a szektorban, ami hosszú távon erősíti a vállalkozások ellenállóképességét. – fogalmaz a kultúra.hu.

A hazai márkák nemzetközi promotálása céljából az MDDÜ 2018-ban létrehozta a Budapest Select ernyőmárkát, hogy a tervezők egységes kommunikáció révén, de saját arculati elemeiket megtartva nagyobb figyelmet kapjanak, elismertté és sikeressé váljanak.