Osztálykirándulást nyerhettek egyetlen rajzzal!

A Debreceni Állatkert rajzpályázatára egy átélt vagy elképzelt állatkerti élményt bemutató rajzot várnak, amelyek bármilyen technikával készülhetnek.

Bárhonnan az országból lehet jelentkezni a Debreceni Állatkert rajzpályázatára. A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán megszavazott közönségdíjas pályamunka részesül majd a csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést, valamint vidámparki kalandokat magában foglaló díjazásban – olvasható a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft oldalán.
A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, lehet ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, mérete azonban kötött, csak A/4-es lehet.
A pályamunkákat postán lehet elküldeni, vagy személyesen az állatkerti pénztárnál leadni nyitvatartási időben december 11-ig.

Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

A felhívás részletei itt!