Sharon Stone Kosztolányi versét, Silvester Stallone Nagy László költeményét szavalja

Stone

Zseniális szinkronszínészeinknek köszönhetően az utóbbi években egyre több olyan videó bukkan fel a YouTube-on, melyen híres filmek kultikus jeleneteiben Hollywood-i sztárok “szavalják” legnagyobb költőink verseit. Nekünk az egyik kedvencünk, amikor Sharon Stone (Básti Juli) mondja el Kosztolányi: Akarsz-e játszani című versét – mindezt az Elemi ösztön kihallgatós jelenete közepén. A másik nagy kedvenc, ahogy Silvester Stallone (Gáti Osztkár) Rambo-ként mondja el Nagy László: Ki viszi át a szerelmet című fantasztikus költeményét. További szinkronszínészes versmondós videók itt láthatók! BOLDOG MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJÁT!

Ez is érdekelheti:

, ,

Magyar bor nyert aranyérmet az Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen

A mádi Demetervin Pincészet dűlőszelektált, 2013-as évjáratú Király furmint aszúját díjazták Moszkvában.
,

Szabadtéri és online programok a Föld napján

A Föld napja alkalmából hétvégén az ELTE Füvészkertbe látogathatunk.
,

Futuristic elnevezésű lakástextil-kollekcióját mutatja be Szigeti Szilvia tervező a FUGA-ban

A tárlat csütörtöki megnyitója élőben követhető lesz a FUGA Youtube-csatornáján
,

Befejeződött a FiumeiGuide fejlesztésének második üteme

A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) fontosnak tartja, hogy azok is kapjanak ismereteket a Fiumei úti sírkert látnivalóiról, akik egyénileg látogatják a nemzeti emlékhelyet.
,

Online rendezik meg a 11. Frankofón Filmnapokat április 22. és május 2. között

 A válogatásban a nyolc, magyar felirattal is elérhető játékfilmen kívül az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közös szervezésű kísérőprogramokon is részt vehetnek a filmrajongók - tudatta a Budapesti Francia Intézet.
, ,

Várják a jelentkezéseket a VirtuózokV4+ második évadába

Már megnyílt a jelentkezési lehetőség a Virtuózok V4+, a közmédiában látható klasszikus zenei televíziós tehetségkutató második évadába.
,

Kihirdették a 39. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjait

Nem csak a járványhelyzetről szóló képek nyertek: az emberi problémákkal foglalkozó képek domináltak idén is, a magyar fotográfiai hagyományoknak megfelelően.