Szavazni lehet az év kutyabarát helyére

Szavazni lehet az év kutyabarát helyére

Nem hivatalos felmérések szerint Budapesten több, mint 500.000 kutyatartó van, akiknek 90%-a együtt él kutyájával. Országos viszonylatban közel 3.000.000 embert érint a kutyatartás (Medián-kutatás, 2018). Ez az év sok nehézséget okozott a vendéglátásban, turizmusban és rendezvény szektorban dolgozóknak, vállalkozóknak, de a reklámszakmában, illetve más területeken is komoly problémák adódtak. A koronavírus-járvány miatt bevezetett újabb szigorítások szinte mindenkit érintettek, érintenek, ezért az idei kampányban a szervező, a Kutyabarát.hu a regisztrált partnereik támogatása érdekében a nevezési díjat eltörölte számukra.

A cél az, hogy az emberekkel minél jobban megismertessék a felelős és tudatos kutyatartás lehetőségeit, szabályait, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy egyre több helyen fogadják már a kutyájával együtt érkező vendégeket is.

A pályázatot meghirdető kutyabarát.hu célja – mint holnapjukon megfogalmazzák -, hogy a felelős kutyatartókkal megismertessék azokat a helyeket, melyek nagy figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

Ez is érdekelheti:

,

Július elején mindenkit vár a villányi Rozé Fesztivál

Július 9-én és 10-én rendezik meg - immár tizedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén koncertekkel, gyermekprogramokkal és jelmezes futóversennyel is várja a látogatókat.
, ,

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án

Az emlékhelyeké lesz a főszerep június 20-án! Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Örökség Intézete az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot.
, , ,

Megnyílt a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban

A szerzetesrend múltjáról, jelenéről és távlatairól ad áttekintést a Pálosok című kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.
, ,

Rekordot döntött a magyarországi könyvkiadás 2020-ban

Tavaly jelent meg a legtöbb könyv Magyarországon 2010 óta - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből.
, , ,

Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.
, , , ,

Elkezdődött a kisvárdai vár fejlesztése

A több mint 2,2 milliárd forint összértékű beruházás időkapszuláját június 3-án tették le a felső-szabolcsi kisvárosban.
, ,

Nyáron is nyitva lesz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Idén nem tart nyári szünetet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a tagkönyvtárak július 5-től szeptember 5-ig érvényes nyári nyitvatartásáról a bibliotéka honlapján lehet tájékozódni.