Szeláví Fesztivál – Új kisfesztivál indul kőhajításnyira Budapesttől

Szeláví! néven új kisfesztivál indul Pilisborosjenő határában. Június 18-20. között színvonalas kulturális programokat kínálnak a közismert Teve-szikla melletti réten.

Nem messze Budapesttől, alig negyedórányi autókázást követően egy varázslatos kis településen találjuk magunkat, ami a Pilisi Parkerdő közvetlen szomszédságában terül el. Pilisborosjenő nem véletlen kiemelt úticél a kirándulók és természetkedvelők körében. A falu határában éppúgy találunk izgalmas barlangokat és végtelennek tűnő mezőket, ahogy hegyes-lankás tájat és sűrű erdőket egyaránt, de itt látható az Egri vár másolata és a közismert Teve-szikla is. Szabadság, öröm, fesztelenség, kikapcsolódás, együttlét: ezt ígérik a Szeláví! szervezői azoknak, akik ellátogatnak az új, családias hangulatú kisfesztiválra. – hívja a fel a figyelmet az idén nyáron startoló fesztiválra a koncert.hu.

Június 18-20. között Pilisborosjenőre érkezik többek között Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója, Csillagom című műsorával zenésztársainak kíséretében fellép Szirtes Edina Mókus, de lesz Barabás Lőrinc Live Act is. Szintén a koncertek sorában találjuk a Swing á la Django és Horányi Juli közös műsorát, de Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László zenés-irodalmi produkciója, a GreCSÓKOLlár is szerepel a programkínálatban. A gyerekek örömére fellép Farkasházi Réka és a Tintanyúl, továbbá Rutkai Bori Bandája is. Emellett láthatjuk majd Beck Zoli önálló szerzői estjét, lesz Szeder Trió, koncertet ad a Müller Péter Sziámi AndFriends, valamint a Csaknekedkislány tánczenekar is. Az estéket DJ Hanzee teszi majd felejthetetlenné. A fesztiválon fellép a nemrégiben Pilisborosjenőre költöző Németh Juci és G. Szabó Hunor kettőse, de több más, helyi kötődésű zenekar is bekerült a programba. – írja a koncert.hu.
A fesztiválnak elengedhetetlen része a kézműves és gasztronómiai vásár, aminek keretében szintén a helybéli vagy a faluhoz közeli termelők és vendéglátók mutatják be kínálatukat. Többek között a sokak által kedvelt Hajnali Sörfőzők helyi, gerilla sörfőző csapata.

Részletes programok itt!

Fotó: facebook/szelavifesztival