Ujjlenyomat-leolvasós elektromos motort fejlesztett a magyar zseni

A karaténban is tovább építi innovatív kialakítású elektromos kétkerekűjét az e-motorok varázslója, aki a Nemzeti Tehetség Program segítségével vágott bele álmai megvalósításába.

Fröhlich Balázst kicsi korától kezdve a környezetvédelem fontosságára tanították szülei. Gimis évei alatt már neki is állt alternatív meghajtású járműveket fejlesztgetni. Bár eleinte még vízbontással foglalkozott, hidrogént csinált vízből, amivel kisautókat hajtott meg, majd egyetemistaként kanyarodott a zöld meghajtású motorok felé.

3 D nyomtatott alkatrészek, környezetvédelmi elhivatottság, zöldenergia, lánc és bordásszíjmeghajtás nélküli járművek, ha mindez érdekel nézd meg a videót.

A környezetvédelem harcosa, az e-motorok varázslója

Fröhlich Balázst kicsi korától kezdve a környezetvédelem fontosságára tanították szülei. Gimis évei alatt már neki is állt alternatív meghajtású járműveket fejlesztgetni. A Nemzeti Tehetség Program segítségével pedig megépíthette az első, innovatív kialakítású elektromos motorját, amit büszkén be is mutatott nekünk egy videóinterjú keretében – hiszen a járványveszély idején egyelőre nem tarthatunk személyes interjúkat.Támogasd a Balázshoz hasonló zseniket, hogy megvalósíthassák a jövőt közelebb hozó álmaikat!Ajánld fel adód második 1 százalékát a Nemzeti Tehetségprogramnak! Technikai száma: 1823.#mertatehetségszámít #másodikegyszázalék #ajánldfel_1823

Közzétette: Nemzeti Tehetség Program – 1823 – 2020. április 14., kedd