Újra itt az éviránytű! Zárd le az évet, tervezd meg az újat!

Az előző évek gyakorlatának megfelelően magyar nyelven is elkészült a praktikus gondolatrendszerező, évrendszerező füzet, a YearCompass. Bárki számára hozzáférhető, magyar és angol nyelven kinyomtatható. Segítségével értékelhetjük, összegezhetjük a 2020-es évet és megfogalmazhatjuk terveinket, céljainkat 2021-re.

Mi az a YearCompass?

A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen. A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről-időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.

Miről szól az éviránytű?

A 20 oldalas, A5 formátumú kiadvány egyik részében 2020-as évre vonatkozó témafelvetéseket találunk. Összefoglalhatjuk évünk meghatározó történéseit a következő kategóriák mentén: család/magánélet, munka/egyetem, körülmények (lakás, tárgyak), pihenés/kikapcsolódás/alkotás, barátok/közösség/szolgálat, fizikai/testi, mentális/szellemi, érzelmi/spirituális, pénzügyi, bakancslista (ha sikerült elérni valamit, amire mindig is vágytunk). Felidézhetjük a legszebb pillanatokat, a sikereket, a tanulságokat. A füzet I. részében az elengedést gyakorolhatjuk: mit kell még kimondanunk ahhoz, hogy lezárhassuk a mögöttünk álló évet. A YearCompass yearcompass néven megtalálható az Instagramon is. Ha fotót készítünk a füzetről, feltölthetjük, az alábbi hashtagek használatával: #eviranytu #yearcompass #mogottedazev #elottedazev #theyearahead #evrendezes #yearplanning

LETÖLTÉS a Year Compass weboldaláról >>