Vers csak neked

Személyre szabott színházélményt kaphatunk most az Örkény társulatától. A színház április 11-én, a költészet napján elindítja a Vers csak neked kezdeményezését.
Akciójukról honlapjukon azt írják, nézőterük zárva, mégis szeretnének a nézőknek személyesen adni valamit, és szeretnék enyhíteni a bezártság élményét, oldani a magányt.

A színház honlapján lehet jelentkezni a kérdőív kitöltésével, ahol a telefonszámot is meg kell adni minden jelentkezőnek, vagy telefonon kell jelentkezni. A jelentkezés során ki kell választanunk a költőt, akitől verset szeretnénk hallani, majd megadjuk a nevünket, telefonszámukat és az időpontot, amikor verset szeretnénk hallan. A költőket, verseket a társulat tagjai maguk választották.

Kapacitásaik figyelembevételével 2500 jelentkezést tudnak majd fogadni, amelyeket – a jelentkezés sorrendjében – június 21-ig teljesítenek. Az online adatlap kitöltésével 2300, telefonon 200 igényt rögzítenek, majd lezárják a jelentkezést és kiküldik a visszaigazoló e-maileket.

Az online jelentkezés kezdete: április 9. 19:00 óra.

A telefonos jelentkezéseket április 10. (péntek) 14:00 és 16:00 óra között fogadják a honlapon megadott telefonszámokon.

Ha megkaptad a visszaigazoló e-mailt nincs más dolgod, mint fogadni a színészek hívását.